KAYNAKCNN TÜRK

05.21’de İran televizyonu: İsfahan’da patlama sesleri duyuldu.

05.53’de New York Times: 2 ABD’li yetkili İran’a saldırıyı doğruladı.

05.56′ İran resmi haber ajansı IRNA: Tahran ve İsfahan’da uçuşlar askıya alındı.

07.52’de İran: Tahran’da uçuşlar yeniden başladı.

08.00’de İran: İsfahan üzerinde görülen 3 İHA imha edildi.

08.16’da İran: Sınır dışından herhangi bir hava saldırısı yok. Sadece başarısısz bir İHA uçurma girişimi.

09.18’de İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı: İsrail’in İran’a tepksi zayıf.

09.57’de İran Devrim Muhafızları: Hemen yanıt verilmesine yönelik bir plan yok. Saldırının arkasında kimin olduğu belli değil.

İran-İsrail hattında dün gece ne oldu İşte dakika dakika yapılan açıklamalar...