22.05.2024 13:40

2026 Avrupa Ligi ve 2027 Konferans Ligi finalleri İstanbul’da

İrlanda’nın başkenti Dublin’de yapılan UEFA İcra Kurulu toplantısının ardından İstanbul’la ilgili iki flaş karar açıklandı. UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, 2026 yılı UEFA Avrupa Ligi ile 2027 yılı UEFA Avrupa Konferans Ligi finallerinin İstanbul’da oynanacağını duyurdu.

2026 yılı UEFA Avrupa Ligi finalinin Beşiktaş’ın ev sahipliği yaptığı Tüpraş Stadyumu’nda, 2027 Konferans Ligi finalinin oynanacağı stadyumun da yine Tüpraş Stadyumu olarak kararlaştırıldığı açıklandı.

Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilgili paydaşlarla yapılan istişareler neticesinde, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) sonrasında UEFA’ya, 2027 UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali’ne ev sahipliği yapması için inşaası devam eden Yeni Ankara Stadyumu ile ilgili başvuru yapılması kararı alındı. UEFA’nın onay vermesi durumunda ise 2027 UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali, Yeni Ankara Stadyumu’nda yapılacak. Böylece süreçlerin tamamlanması halinde başkent Ankara ilk kez bir UEFA final organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

İlginizi çekebilecek EURO 2024 haberleri
EURO 2024 iddaa oranları! Hangi takımlar favori?
EURO 2024 şampiyonluk oranları
A Milli Takım EURO2024 puan durumu
EURO 2024 tahminleri

Türkiye’nin EURO2024 fikstürü ve maçları


Bu konu tarafından 4 ay önce paylaşıldı.

Etiketler: , , , ,


⚠️ Son Dakika

  • Güncel Haberler
  • Dünyadan Haberler
  • Spor Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Sağlık Haberleri
  • Son Dakika

👥 Online Haber

Online Haberler, siyaset, güncel olaylar, iş dünyası, spor, kültür ve eğlence gibi çok çeşitli konuları ele alan önde gelen bir Türk haber sitesidir. Deneyimli gazeteciler ve editörlerden oluşan bir ekiple Online Haberler, okuyucularına zamanında yüksek kaliteli ve doğru haberler sunar. Web sitesi, ulusal ve uluslararası haberlerin kapsamlı kapsamıyla bilinir ve okuyucularına dünyayı şekillendiren önemli olaylar hakkında güncel bilgiler sağlar. Online Haberler ayrıca, izleyicilerine karmaşık konulara ilişkin içgörü sağlayan çeşitli alanlardaki uzmanlardan analiz parçaları ve görüş makaleleri sunar. Web sitesinin kullanıcı dostu arayüzü, okuyucuların farklı bölümlerde gezinmesini ve aradıkları bilgileri hızla bulmasını kolaylaştırır. Genel olarak Online Haberler, güncel olaylar hakkında bilgili ve kapsamlı raporlama arayanlar için güvenilir bir haber kaynağıdır.
Chat Sohbet Odaları Sabah Haberleri Son Dakika Borsa Haberleri Son Dakika Dünya Hbaerleri Gündem Haber Magazin Haber Haber Saati News Time Backlink Siteleri Oyun Dünyası Mobil Haberler Yeni Sohbet Siteleri Antalya tente Alışveriş Haberleri Hızlı Haber Son Dakika Haberler Canlı Haber Oyun Haberleri Rüya Tabirleri Son Dakika Film Son Dakika Son Dakika Sohbet Dünyası Son Dakika Antalya Boyacı Antalya Boya Ustası